Duphalac for nyfødte - instruksjoner for bruk, beskrivelse, vurderinger

Fødsel

Mobil applikasjon "Happy Mama" 4.7 Kommunikasjon i søknaden er mye mer praktisk!

i hvert fall ikke bifiform forårsaker diaré.

Fortell meg, vær så snill, og i hvilken dosering ga duphalak? og hvordan krummen ble aldri tømt fra barselssykehuset på grunn av den store mengden, ble legen fortalt å gjøre massasje, hjelper ikke

5 ml, hver dag, hvis mikrolax lider veldig mye.

Takk, jeg er veldig bekymret ((((

hjalp deg dufalak?

så langt er det ingen kakao med stimulering så langt (((kanskje må tiden gå for å tre i kraft

på 3 måneder begynte vi å gi eplejuice (de gjorde det selv) og stolen var generelt super som narmolisert

vi vil vente... legen sier at alt skal normalisere med tiden

vi ble også fortalt, men da husket mamma at som barn bidro juice til oss

og hvor mange tar duphalak allerede og hvor mange tar det ikke?

vi tok 3 uker og 3 måneder, men hvordan de begynte å gi juice mer enn dufalak ble ikke brukt

Vi tar 1 uke, vi stimulerer hver to dag med magemassasje og benfleksjon, eller vi legger et lite stykke glycerinlys, men hun ønsker ikke å spise etter å ha spist (som

Vi ga 5 ml hver morgen, klokken 15 gikk jeg på toalettet

Jeg håper, og vi hjelper fortsatt

Hei, min sønn har et problem... forstoppelse. Det kan ikke gå i 4-5 dager, doktoren foreskrev eplejuice, men jeg spurte ikke henne når han skulle gi: etter måltider eller før måltidene. Irina, hvordan ga du det?

Gir jenter baby 2 måneder, duphallac og parallell espumizan? Han kan ikke gå til smeden, bare ved hjelp av eksosrøret, og i en måned lyder vi, min melk forsvinner, jeg måtte mate blandingen, 1-2 mat, nå har alt tilbake til normalt som en og en halv time, men stolen forlater mye å være ønsket han går ikke av seg selv, bare en gang han kom ut 4 dager siden, og deretter ble gassuttaket introdusert og så mye igjen der... allerede til tårer. Fortell meg hvem det var, og hvis gassrøret ikke vil forårsake habituation? Vel, og uten det, bølger han nøkternt, magen strammer og kan ikke.

dyuffalak. Utgivelsen av Gazikov måneder til 4, men det må fortsatt vente. så mange nerver av tårer. Gud Gud, alt kom tilbake til det normale

Jenter forteller meg, og du kan legge dufalak til blandingen i løpet av morgenen? og da kveler sønnen min dem.

Duphalac for nyfødte: Effektiv og trygg fra de første dagene i livet

Mekonium eller opprinnelige avføring i de første dagene av babyens liv blir gradvis til ekte avføring.

Frekvensen til babyens avføring før 1-1,5 måneder er 5-7 ganger om dagen, og etter 3 måneder er det 2-3 ganger om dagen.

Men mange mødre står overfor problemet med forstoppelse i deres barn. For å hjelpe barnet med å lette tarmene sine, må du kontakte en barnelege som vil foreskrive de aktuelle legemidlene. Blant dem brukes Duphalac oftest.

Narkotikainformasjon

Dette avføringsmiddelet er tilgjengelig i form av en sirup. Det stimulerer tarmene og bidrar til å fjerne ammoniumioner, og forbedrer absorpsjonen av kalsium- og fosfatsalter.

Laktulose, som er tilstede i Duphalac, bryter ned tarmfloraen i tykktarmen.

Dannelsen av organiske syrer med lav molekylvekt fremkaller en reduksjon i pH og øker mengden av intestinal innhold. Som en følge av dette stimuleres tarmperistalmen, og konsistensen til avføring forbedres.

Indikasjoner for opptak Duphalac:

  • forstoppelse,
  • mykning av avføringen til medisinske formål (i tilfelle postoperativ tilstand eller hemorroider);
  • hepatisk encefalopati: forebygging og behandling av lever koma, prekoma.

Kontra:

  • intestinal obstruksjon;
  • galactosemia;
  • overdreven følsomhet overfor stoffene i legemidlet.

Den spesifikke dosen bestemmes av legen. Barn fra fødsel til 1 år viser en daglig dose Duphalac i mengden 5 ml. Behandlingen varer vanligvis 15-20 dager.

For å eliminere symptomene på lever koma og prekoma, foreskrives en første dose av legemidlet - 30-45 ml 3-4 ganger om dagen.

Ta deretter en individuelt valgt vedlikeholdsdose - for 2-3 enkle avføring i løpet av dagen.

Overdosering kan forårsake magesmerter eller diaré. I dette tilfellet må du redusere dosen av stoffet eller til og med nekte å ta dette stoffet.

Bivirkninger når du tar Duphalac, observeres noen ganger på fordøyelsessystemet: dette er flatulens i de første dagene du bruker stoffet, samt kvalme, oppkast, magesmerter, diaré (med overdose).

Hva forårsaker forstoppelse etter fødsel: hva du skal gjøre og hvordan å behandle?

Om hva er farlig postpartum blødning? - informasjon i denne artikkelen.

Hvordan gi Dufalac nyfødt?

Legemidlet kan brukes ufortynnet eller fortynnet - egnet til fortynning av vann eller morsmelk. Duphalac er best gitt umiddelbart etter en natts søvn eller etter den første morgenen fôring.

De metabolske prosessene i ungdommens kropp går veldig fort og medisinen vil fungere om noen timer.

Behandling av forstoppelse bør være omfattende. Og sammen med mottaket av Duphalac må babyen gjøre en spesiell bukemassasje, gymnastikk.

Produktanmeldelser, pris

Mange unge mødre var overbevist om Dufalacs effektivitet, og deres babyer fant til slutt en etterlengtet lindring. Dette fremgår av et stort antall positive vurderinger.

Ekaterina, 25 år gammel: "For meg er det viktigste med medisinens sikkerhet. Siden Duphalac er produsert fra kummelkvalle, som gjenstår etter ostepreparasjon, er det helt naturlig. For meg er dette en viktig faktor, fordi jeg ikke vil "stuff" et barn med kjemi fra fødselen. Og dette stoffet behandler sparsomt kroppen, men det hjelper med å håndtere problemet med forstoppelse veldig raskt. "

Olga, 21: "Mitt barn hadde en veldig vanskelig avføring og avføring levert både til ham og til oss veldig store plager. Legen foreskrev Duphalac. Etter begynnelsen av krummene dukket opp en liten flatulens, men barnelege insisterte på å fortsette å bruke dette legemidlet. Flatulens gikk bort etter 2 dager og forstoppelsen begynte gradvis å falle ned. Etter slutten av kurset Dufalac brukte vi ikke lenger, fordi problemet ble løst en gang for alle. "

Hva er farlig vekttap under graviditet: årsaker og effekter

Og her er valgt de beste øvelsene for vekttap etter fødsel.

40 uker

fra graviditet til fødsel

  • hoved~~POS=TRUNC
  • helse
  • Duphalac for nyfødte anmeldelser

Duphalac for nyfødte anmeldelser

Duphalac nyfødt.

Duphalac | Medisin | anmeldelser

Laktulose kan brukes trygt hos gravide og ammende mødre.

I de første dagene er forekomsten av flatulens mulig (går etter 2 dager), med overdose, magesmerter og diaré kan observeres, noe som krever dosejustering. Ved bruk av høyere doser i lang tid i behandlingen av hepatisk encefalopati kan elektrolyttbalanse oppstå på grunn av diaré.

Gastrointestinale sykdommer: flatulens, kvalme, oppkast. Ved bruk av høye doser - diaré.

Symptomer: Ved bruk av store doser - magesmerter, diaré.

Behandling: Ta stoffet skal stoppes eller redusert dose.

Dosering og administrasjon:

Innenfor, under et måltid (om morgenen), er dosen satt individuelt.

Ved behandling av forstoppelse eller for å myke avføring blir følgende doser tatt (se tabell).

Dosering av Duphalac® til behandling av forstoppelse eller for å myke stolen

AgePerfect dose, ml Støttedose, ml Voksne 15-4510-25 Barn 7-14 år1510 Barn 3-6 år 5-105-10 Barn opptil 3 år55

Dosen kan som regel reduseres etter 2 dagers administrering, avhengig av pasientens behov. Den kliniske effekten oppstår etter 2 dager. Dette er karakteristisk for virkningen av laktulose. Dosen eller hyppigheten av inntaket økes dersom det ikke er noen forbedring i pasientens tilstand innen 2 dager etter inntak av legemidlet.

Ved behandling av lever koma og prekoma: startdosen er 30-45 ml 3 ganger daglig. Deretter skifter de til en individuelt valgt vedlikeholdsdose, slik at myke avføring maksimalt er 2-3 ganger om dagen, og pH i avføringen er i området 5,0-5,5.

I akutte tilfeller kan Duphalac® administreres som enema i forholdet 300 ml av legemidlet og 700 ml vann.

Ved behandling av tarmdysbiose: Barn under 1 år gammel dose - 1,5-3 ml, 1-3 år - 3 ml, 4-7 år - 5 ml, eldre enn 7 år og voksne - 10 ml.

Ved behandling av salmonellose, shigellose: i de første 10-12 dagene - 15 ml 3 ganger daglig, etter en ukepause - i samme dose 5 ganger daglig.

Mange babyer er født med nedsatt eller svekket tarmmotilitet. I dette tilfellet er det bare grunnleggende forebyggende tiltak. Hvis du tillater en forsinkelse i avføring i tarmene, kan det føre til en økning i kolon og irreversible prosesser som kan kreve kirurgisk inngrep. Behandling av forstoppelse bør utføres omfattende og rettes mot hovedårsaken til sykdommen.

Duphalac for nyfødte har en probiotisk effekt og muligheten for langvarig bruk. Det er foreskrevet fra de første dagene av livet, inkludert for premature babyer, som en effektiv og helt trygg måte.

Instruksjoner for bruk

Medikamentet dufalak tilordnet barn med slike manifestasjoner som:

  1. Mangel på avføring 1-2 dager.
  2. Etter operasjon og hemorroider, for å myke stolen.
  3. For forebygging og behandling av hepatisk encefalopati (hepatisk koma, før koma).

Kontra:

  1. Galactosemia.
  2. Individuell intoleranse mot stoffet.

Legemidlet administreres oralt. Nyfødte og barn under 1 år utnevner ikke mer enn 5 ml en gang daglig (du kan dele dosen i 2 doser).

Gjennomsnittlig løpetid varer 2-3 uker. Den første effekten skal manifestere seg neste dag etter påføring, hvis dette ikke skjer, er det nødvendig å kontakte en lege omgående.

Ved behandling av lever koma og prekoma er opprinnelig dose av legemidlet ca. 35-45 ml, 3-4 ganger daglig (individuelt for hvert tilfelle). Videre, som forebygging og vedlikehold av myke avføring, er hyppigheten av opptak 2-3 ganger om dagen.

overdose

Symptomer på overdosering kan være magesmerter, økt flatulens, kvalme, oppkast eller diaré. I dette tilfellet kan legen redusere dosen eller til og med avbryte legemidlet.

Hvordan gi dufalak små barn

Det er best å gi legemidlet om morgenen søvn eller om morgenen. Før bruk kan dufalak fortynnes med kokt vann eller morsmelk. Siden metabolske prosesser i barnets kropp opptrer svært raskt, vil effekten av legemidlet komme innen et par timer etter påføring.

For den beste effekten, i forbindelse med mottak duphalac, er det nødvendig å hjelpe barnet, massere magen og gjøre en spesiell gymnastikk.

Som med ethvert stoff, kan foreldrenes holdning være forskjellig. Mange tror ikke på den absolutte sikkerheten til stoffet og er redd for bivirkninger. Men de fleste mødre har allerede sett effekten av duphalak og ser hvordan barnet fikk lang ventet lindring.

Årsaker til forstoppelse kan være annerledes, det er ikke nødvendig å oppleve det som et midlertidig problem. Hvis du ikke konsulterer en lege i tide for å finne ut årsaken til sykdommen, kan vanskeligheter med avføring bevege seg inn i barnets voksne liv, noe som vil føre til utvikling av andre sykdommer.

Ikke vær redd for leger og medisiner. Men hvis du tar vare på forebygging av sykdommen på forhånd, trenger du ikke å stole barnet med piller hele tiden.

Duphalac for nyfødte: vurderinger

Vel, vi er enda sikkerhet jeg ville argumentere for. Ikke et slikt stoff og trygt. Det er mye mer praktisk og effektivt å bruke stearinlys for forstoppelse. Ingen forstyrret mikroflora, mageslimhinne. Ingen oppblåsthet. Og med stearinlys er det bra. Han stakk det om et minutt og det var ingen forstoppelse problem. Jeg brukte bare Glitselaks, de er små, doseringen er for barn. Og ingen bivirkninger.

Namuvilis med forstoppelse, med seks måneder, vel, ingenting. Lagret Duphalac. Egentlig godt og forsiktig virker. Barnet gikk på toalettet tre ganger om dagen, og etter kurset var det ingen problemer med forstoppelse.

Jeg og den gravide kvinnen tok duphalak, og babyen begynte å gi, og da begynte hans forstoppelse da vi begynte å gå inn i maten. Utmerket og mildt svak. Han satte oss på toalettet, og viktigst ufarlig. Det kan være veldig lite og voksne.

Hvis den daglige dosen på mindre enn 15 ml, samt for nøyaktig dosering hos barn under 7 år, anbefales å bruke legemidlet i hetteglass.

Dosering for behandling av hepatisk encefalopati (voksne):

Initial dose: 3-4 ganger / dag for 30-45 ml. Deretter overføres de til en individuelt valgt vedlikeholdsdose slik at myke avføring maksimalt er 2-3 ganger daglig.

Sikkerhet og effekt av stoffet hos barn og ungdom under 18 år med hepatisk encefalopati har ikke blitt fastslått på grunn av manglende data.

Eldre pasienter og pasienter med nedsatt nyre- eller leverfunksjon har ikke spesielle anbefalinger for dosering siden systemisk eksponering for laktulose er ubetydelig.

Spørsmål om Kaki og Duphalac - Nyfødt helse - Babyblog.ru - hvordan du gir dufacak til nyfødte

Duphalact og forstoppelse, og fra dysbiose. Dette er i annotasjon.

Vi hadde i utgangspunktet også grønn kaki i mer enn en måned, så som forstoppelse i tre dager, noe som forstyrret barnet. foreskrevet dufalak i 10 dager. første 5 ml to dager, deretter en vedlikeholdsdose på 3 ml. stolen er fullstendig normalisert og kolikk forresten nå nesten ikke bry.

masha Jeg var online 19 timer siden Russland, Krasnodar

Elena, og det er viktig for oss, baby, etter den foreskrevne barnelege (hvis de har det galt!), Ble bakteriene opphørt hver dag, men etter klynger (2-3 dager) går avføringen ut av konsistens med en tynn surkrem av gulbrun farge, det er ikke vurdert forstoppelse ?! Så, vi venter allerede på den fjerde dagen, farts, men ikke poop. Hvordan gi duphalak og forårsaker avhengighet? Vi har 40 dager i morgen.

¤Elena Jeg var online 3 timer siden Russland, Khanty-Mansiysk

"avføring kommer ut konsistens sparsomme rømme" er det umiddelbart etter enema? Men du får det fortynnet med vann, da er det tykkere inne ((((

Jeg ga Dufalac "10 dager. Først 5 ml to dager, så en vedlikeholdsdose på 3 ml" om morgenen, rett før måltidet.

Helles inn i målelokket og derfra med en skje for en liten stund. Det er tykt og klebrig. Det er nødvendig å være forsiktig hvis det kommer i feil hals, det er vanskelig å forvente en baby (vi slår en gang da han begynte å gråte og gikk galt).

Etter ti dager begynte jeg å kaste en gang om dagen (sjelden to), om morgenen, med gult kjepp. Og før det er det skum og greener, deretter forstoppelse.

Begynte å gi et sted i 35 dager

Marina Jeg var online 1. november 2015, 18:19 Ukraina, Kiev

Nast, vi har samme stol. Vi vil snart ha 2 måneder (2dre). Jeg var også bekymret, jeg ønsket å bestå test for dysbakteri, men vi bestemte oss for å gå til en god barnelege først, så hun beroliget oss. Hun sa at når du ammer en slik stol, er det ikke patologisk, hvis det ikke forårsaker ubehag i babyen (temperatur osv.) Slik at du ikke trenger å kaste deg selv og spesielt barnet med søppel.))) Vi ble allerede rådet til å drikke ved uttømming Sembiter, så jeg skjeller meg selv. hvorfor. Kroppen selv krummer for å tilpasse seg et nytt kosthold for ham. Ja. ny, fordi han pleide å motta mat gjennom navlestrengen og den nåværende maten for ham er ny.

Alexandra Jeg var online 5 timer siden

1. Barnets krakk kan være av en annen farge, lukt og tekstur. Dette betyr ikke at du må mate barn med ulike stoffer som er grundig annonsert, men ikke har påvist effektivitet.

Når det gjelder bak og melk, og hvilken er mer, spiser barnet ditt. Bare mate ham ordentlig, jeg mener at han suger all melk fra ett bryst og bare da fra den andre.

2. Å prøve hvordan denne medisinen skal fungere på et barn er, for å si det mildt, en dårlig ide. Over hele verden er det ikke tillatt å teste på barn, og du er en risikabel kvinne.

Du trenger ikke å gi Dufalac barn. Det vil ha nøyaktig motsatt effekt.

3. Ja. Procain deg selv, men barnet får mindre "på prøve".

Forstoppelse og duphalak - Nyfødt helse - Babyblog.ru - forstoppelse i nyfødt duphalak

Ikke vær lat til å bla gjennom dagboken min, der og om dufalac og om forstoppelse. Jeg er ikke en tilhenger av rusmidler fra barndom. Vi poke ikke i det hele tatt, tiden er kommet og alt har blitt gjenopprettet. Jeg er ikke bekymret.))

Galina Jeg var online 13. januar 2014, 06:45 Russland, Naberezhnye Chelny

Jeg graver i dagboken nå, men jeg ville ikke svette heller, hvis hans humør ikke endret før øynene hans. Vi har allerede opplevd kolikk, en slik buzz har begynt - barnet hele dagen kommuniserer med oss, eller sover eller spiser - og så på den andre dagen uten duphalakas lurte begynte å gråte, igjen disse forsøkene med rødhet av hele hodet - du føler deg lei for ham, Natasha !

natalya Jeg var online 26. september 2015, 10:39 Russland, Naberezhnye Chelny

Galya, er du sikker på at kolikken din allerede har gått? Ikke et faktum. Ved 3 måneder er alt normalt. Ikke utelukk kolik som et alternativ. Hvor er garantien for at denne Duphalac ikke var underjordisk? Og det første du må ta, bør det ikke være medisiner, men i det minste litt vann, te. Se, du vet fortsatt bedre. Jeg tenker på kolikk.

Galina Jeg var online 13. januar 2014, 06:45 Russland, Naberezhnye Chelny

han er rolig i ro. men jeg synger fortsatt dill med vann, og med undergrunnen - er jeg enig! Vi har så plantks ikke rullet

Duphalac! - Nyfødt helse - Babyblog.ru

Klart, men jeg lurer på hvordan jeg skjønner at hun har magesmerte, hun gråter nesten ikke, så hun skriker prester et par ganger, kan gjøre ansikter rødme og skrike et par ganger, det skjer når systemet spiser og begynner å bukke og bein rykke mens du suger systemet og trekker brystvorten i forskjellige retninger, er det hennes mage vondt eller melken går ikke så hun er nervøs?

Olga Jeg var online for 39 minutter siden Russland, Nizhni Tagiloy, dette er ikke tilfellet :-) det forstyrrer henne ikke. når magen gjør vondt og ikke kan prokkulitsya, orr vill, legger bena hele tiden, det er anstrengt hele tiden. det er bedre å ikke vite. Marusya Jeg var online for 1 time siden Russland, St. Petersburg

Duphalac forårsaker ikke avhengighet, men hvis du er på GW, er fraværet av en stol i fem dager, forutsatt at det ikke forstyrrer barnet, ikke en forbrytelse. Vi har skjedd at min sønn ikke gikk i 4 dager.

Katerin-ka Jeg var online 17. september 2013, 13:02 Russland, Nizhnevartovsk

vi døde ikke her i 6 dager, ingenting gikk bort, stolen var som før, det betyr at det ikke er forstoppelse, det viktigste er å få et barn farting, hvis du sniker godt, betyr det ikke forstoppelse

Nastenka Jeg var online 25. desember 2015, 11:13 Moscow, Russia

Wow! Du må ha ventet på himmelen mana))) Og min farts synes å være ok, jeg kan fortsatt vise seg å være utstedt som en maskingevær, vi har ikke gjort de lengste 2,5 dagene

Nastenka Jeg var online 25. desember 2015, 11:13 Moscow, Russia

Vel, jeg skjønner ikke hvordan hun ikke gråter mye, vel, hun er så frekk, hun spiser sannsynligvis ofte, kanskje er jeg ikke plaget forgjeves

Valentina Jeg var online 26. november 2014, 14:36 ​​Russland, Tula

Forgjeves bekymret. Count også antall pips, hvis det er mer enn 10-12 per dag, så bekymre deg ikke i det hele tatt. Hvis mindre, bare mate oftere. I din alder kan sjeldne avføring snakke om underernæring.

Men fra 6 uker (omtrent din alder) kan antall tarmbevegelser reduseres betydelig - og dette er normen.

PS: i Dufalake ser ikke behovet.

Nastenka Jeg var online 25. desember 2015, 11:13 Moscow, Russia

Hun ser ut til å skrive godt, bleier fyller henne bare, kanskje er min melk dårlig? akkurat når du trykker på brystvorten, går det litt vann.

Valentina Jeg var online 26. november 2014, 14:36 ​​Russland, Tula

Det er ingen dårlig melk :) Du har det fantastisk, akkurat hva barnet ditt trenger. "Vodichka" - er den fremre vannetmelken, det er alt, det burde være. Jo lengre babyen suger, jo nærmere blir den til fettjell.

Fôr på forespørsel, og alt går bra :) Og vent en stund med Dufalac hvis ingenting plager barnet og stolen er myk. Forresten, selv om det gjør det, er det ikke et faktum at disse er problemer med magen.

Duphalac for nyfødte: vurderinger

Noen ganger lider nyfødte barn av forstoppelse og tarmdysfunksjon. Duphalac er et avføringsmiddel som hjelper babyer med forstoppelse og forbedrer tarmfunksjonen. Vanligvis kommer den i form av engangsposer og flasker av forskjellige størrelser.

Nyfødt Duphalac anbefales ikke å ta mer enn 5 ml. Legemiddelet i apotek er tilgjengelig uten resept, men du bør ikke ta det uten barnelege. Generelt er det bedre å bare bruke avføringsmiddel under tilsyn av en lege og i unntakstilfeller, siden det kan føre til en lidelse i tømningsfunksjonen. Det er derfor du bør lese anmeldelser om stoffet Duphalac andre mødre, bestemme om du skal bruke det eller bruke andre måter å bekjempe forstoppelse hos nyfødte.

Negative vurderinger av stoffet Duphalac for nyfødte

  • Vlas: "Duphalac var helt skuffet. Ja, den første dagen hjalp, men neste dag var effekten borte. Nå vet jeg ikke engang hva jeg skal gjøre. "
  • Galina: "Dufalac ga barnet 10 dager, ingen resultater, bare forgjeves kostet hun så mye penger."
  • Oksana: "Duphalac ga sønnen 3 dager, han hjalp aldri til å takle forstoppelsen, men det er så mange positive vurderinger om ham".
  • Marika: "Hun ga Duphalac til sin lille sønn da han ble forstoppet i 3 uker. Ingenting hjalp oss, ingen massasje, ingen diett, hun prøvde Dufalac, hun ble plaget hele natten. Det er ingen effekt, bare det ble enda verre, så det er ingen fordeler, men fra feilene kan jeg merke at sammensetningen forårsaket tvil om sikkerheten, og selv en liten dose kan forårsake bivirkninger.
  • Anuta: "Dufalac er ganske praktisk å bruke, men du må stadig vaske målekoppen. I tillegg hjalp ikke den nyfødte datteren, selv om hun ga i flere dager på anbefaling av en lege. "
  • Svetlana: "Jeg ga datteren min da hun ikke kunne gå på toalettet og var lei meg. Barnet begynte å gråte og handle enda mer, mer jeg brukte ikke Dufalac. Jeg så ingen meritter i ham. "

Positiv tilbakemelding om Dufalac for nyfødte

  • Lyudmila: "Min datter led av forstoppelse, som vi nettopp ikke prøvde - resultatet er null. Da rådde barnelege å kjøpe stoffet Dufalac. Bare han hjalp, selv om det var synd at jeg aldri hadde hørt om ham før. "
  • Marina, Barnaul: "Mitt barn hadde mage, han kunne ikke gå på toalettet. På råd fra en barnelege brukte hun Dufalac. Effekten er positiv, det er veldig praktisk å gi babyer i form av sirup. Den eneste ulempen - det er kontraindikasjoner, men som andre stoffer, og litt dyrt. "
  • Lia, Krasnodar: "Hun ga Dufalac til sin datter. Hun led av forstoppelse siden barndommen, og Duphalac ble foreskrevet på klinikken. Legemidlet ble gitt i form av en sirup. Duphalac hjalp veldig raskt, og stolen ble justert, jeg merket ikke noen mangler. "
  • Klava, Minsk: "Duphalac hjelper, men i store doser. I en alder av 6 måneder begynte sønnen å ha problemer med stolen. Dufalac anbefalte en barnelege å prøve. Legemidlet er ikke dårlig, men det hjelper ikke alle. "
  • Ksenia, Arkhangelsk: "Jeg er veldig fornøyd med Dufalak og hjalp meg raskt å takle problemene med sønnen min. Jeg fant ingen ulemper, men det er selvfølgelig bedre å ta det etter samråd med en lege. "
  • Sveta, Moskva: "Da datteren min ble 2 måneder, unntatt kolikk, oppsto forstoppelse. Legen anbefalte bare å revurdere dietten, men dette hjalp heller ikke. Hun snudde seg til en annen lege, hun anbefalte å prøve å gi noen dråper Duphalac sirup i morgen. Det smaker søt, og datteren min likte, siden det hjalp raskt å takle forstoppelse. Det er sant at det er bivirkninger, så det bør bare gis på anbefaling fra en lege, og som en siste utvei, hvis ingenting annet hjelper. "
  • Clara, Ulyanovsk: "Jeg bestemte meg for å prøve å gi Dufalac noen få dråper til sin lille sønn da han begynte å lide av forstoppelse. Jeg ga bare noen få dråper, og problemet ble løst, da jeg konsulterte legen, sa hun at det i nødstilfeller er mulig, men det er fortsatt bedre å revurdere dietten under amming. "
  • Olga, St. Petersburg: "Duphalac likte det faktum at det ikke er vanedannende, selv om det har en for søt smak og en ganske høy pris. Men å takle forstoppelse hjalp. Nå sover datteren min fredelig. "
  • Lyudmila, Kirov: "Jeg vil si at Dufalac er trygt, søt til smaken, bidrar til å normalisere mikrofloraen og takle forstoppelse. Litt lipkovat og kan forårsake flatulens. Hun ga datteren sin første måned, da hun begynte å lide av forstoppelse. Jeg hjalp veldig raskt, jeg er fornøyd med resultatet. "
  • Olga, Izhevsk: "Hun ga Dufalac til sønnen hennes da det var problemer med tarmene. I tillegg til å bidra til å takle forstoppelse øker det også antall laktobaciller. Så han løser ikke bare problemer med tarmene, men normaliserer også sitt arbeid. "
  • Olga: "Min datter led opptil 4 måneder med forstoppelse. Utnevnt Duphalac, som hjulpet. Barnelege utnevnt til å drikke 1 ts. før frokost. Jeg ga det bare 5 dager, men medisinen var likevel fortsatt redd. "
  • Nadia: "Jeg ga baby Dufalac bare en gang. Etter 4 dager gikk avføringen tilbake til normal, og etter 3 uker virket alt ut, de sluttet å drikke. "

Vanligvis er Duphalac foreskrevet hvis nyfødte har problemer med stolen og ikke kan takle dem på andre måter. Dette stoffet kan tas og små barn, men bare etter å ha konsultert en lege og hans resept. Tross alt, uansett problemer barnet har, bør du først søke hjelp fra den behandlende barnelege og bare da ta en beslutning om å ta denne eller den medisinen.

For å håndtere problemene hos nyfødte kan kun en kvalifisert spesialist. I hvert tilfelle vil han nøyaktig diagnostisere og foreskrive visse stoffer, inkludert Dufalac, om nødvendig. Duphalac med et stort antall positive anmeldelser og har en viss grad av negativ, så vær forsiktig når du bruker medisiner til babyen din.

Løse mageproblemer: Duphalac for nyfødte

Fordøyelsessystemet til det nyfødte er fortsatt svært ufullkommen. Naturligvis, i de første månedene av et barns liv, observerer foreldre ulike mageproblemer.

Svært ofte lider babyer av forstoppelse eller dysbiose. For å hjelpe dem i denne situasjonen anbefales det å bruke stoffet Duphalac til nyfødte.

Vurder fordelene.

Hvorfor Duphalac nyfødt?

Innen få uker umiddelbart etter fødselen av spedbarnet, kan antall avføring det når opp til 10 ganger per dag.

Men etter et par måneder blir denne prosessen bedre og avføringen, som er 1-3 ganger om dagen, regnes som normen. Les gjeldende artikkel: Hvor mange ganger skal en baby ha en avføring? >>>

  • Samtidig har nyfødte fortsatt noen problemer i tarmfunksjonen, som følge av at de ofte lider av forstoppelse. En slik diagnose er gjort dersom barnet ikke har tarmbevegelse innen 2 til 3 dager eller det er merkbare vanskeligheter med tømming av tarmen, når barnet er svært vanskelig å gråte og gråte, og avføringen har en tett og tørr konsistens;

Som regel er forstoppelse sjelden hos nyfødte som ammer. Dette skyldes høy fordøyelighet av brystmelk og tilstedeværelsen av gunstige bakterier i den som stimulerer fordøyelsen.

  • Mest forstoppelse forekommer hos spedbarn som er matet melkeformler eller brystmelk substitusjoner. Hovedårsakene til dette problemet er den individuelle intoleransen til individuelle ingredienser i blandingen eller feil drikkregime.

Advarsel! Forstoppelse er ikke en alvorlig sykdom som krever systemisk behandling.

Men hvis du oppdager et barns vanskeligheter med avføring, må du besøke en lege. Først etter etablering av faktorer som utfordrer en slik tilstand, vil spesialisten gjøre utnevnelsen av det aktuelle stoffet.
Vanligvis er forstoppelse et midlertidig fenomen som kan elimineres ved å ta avføringsmidler. Av de mest populære stoffene av denne typen, anbefaler du oftest bruk av Dufalac for nyfødte.

Dette stoffet har en naturlig sammensetning. Grunnlaget for produksjonen er kuens valle. Duphalac aktiv ingrediens - laktulose - forårsaker ikke negative endringer i barnets fordøyelsessystem.

Dette karbohydratet som tilhører disakkaridgruppen absorberes ikke av kroppen.

  1. Å være i tynntarmen absorberer det vann, noe som fører til en økning i volumet av fecale masser og deres flytendegjøring.
  2. Dette i sin tur forårsaker sammentrekning av muskler i tarmveggene;
  3. En gang i tykktarmen, virker laktulose som et avlsmiljø for reproduksjon av melkesyre og bifidobakterier.
  4. Dermed kan stoffet effektivt eliminere forstoppelse og virke som forebygging av utseendet i fremtiden.

Instruksjoner til stoffet

Duphalac refererer til avføringsmiddel med hyperosmotisk og prebiotisk virkning. Sammensetningen inkluderer:

  • laktulose - aktiv ingrediens;
  • renset vann - et hjelpestoff.

Å ta stoffet bidrar til:

  1. Forbedret avføring konsistens;
  2. Økt intestinal motilitet;
  3. Eliminering av forstoppelse;
  4. Fjerning av giftige stoffer fra kroppen;
  5. Restaurering av den naturlige tarmmikrofloraen;
  6. Bedre absorpsjon av kalsium- og fosfatsalter;
  7. Fjerning fra kroppen av ammoniumioner.

Midler Duphalac har lav absorpsjon. En gang i kroppen når den i uendret form tykktarmen, og bare der er det nedbrutt i organiske syrer. Som følge av dette reduseres syreinnholdet, noe som fører til økt vekst av gunstige bakterier og undertrykkelse av patogene mikroorganismer.

Dette stoffet kan gis til babyer fra de første dagene i livet. Det er ikke vanedannende og dehydrert. Derfor bør foreldrene ikke være i tvil om Dufalac kan være nyfødt. På grunn av sin naturlighet og ufarlighet, er dette legemidlet solgt i et apotek uten resept.

Duphalac er produsert i form av en gjennomsiktig viskøs sirup. Det kan være fargeløst eller har en lys gul farge med en svak brunaktig tinge. Legemidlet er søtt etter smaken.

Duphalac selges i plastflasker på 200 ml, 500 ml eller 1 liter. Leveres med målekopp. Legemiddelet kan også pakkes i engangsposer (poser) på 15 ml. Kartongpakningen inneholder 10 av disse posene.

Holdbarheten på produktet er 3 år. Oppbevar stoffet bør være ved en temperatur under + 25◦.

Indikasjoner for bruk

Ta stoffet Duphalac bidrar til å gjenopprette den fysiologiske rytmen av tarmbevegelsen og dannelsen av en gunstig balanse mellom tarmfloraen.

Indikasjoner for bruk Duphalac er:

  • forstoppelse,
  • struma;
  • unormal leverfunksjon;
  • forstyrret dyspepsi syndrom;
  • matbårne infeksjoner;
  • kolitt;
  • enteritt.

Duphalac kan også brukes til å myke avføringen for medisinske formål.

Ofte er legemidlet foreskrevet for å oppnå en prebiotisk effekt. Dette bidrar til kolonisering av tarmmikroflora av gunstige bakterier, som gjør at du kan justere arbeidet i fordøyelsessystemet og bli kvitt forstoppelse i lang tid.

Duphalac kan brukes til en enkelt dose eller anbefales til lengre bruk. Prescribing stoffet til babyer bør gjøres av en lege.

Bivirkninger, kontraindikasjoner

Legemidlet Duphalac har noen kontraindikasjoner til bruk av:

  1. tarmobstruksjon, som kan være forbundet med tilstedeværelsen av abnormiteter i utviklingen av spedbarnets fordøyelsessystem;
  2. galaktosemi (genetisk metabolisk lidelse);
  3. overfølsomhet overfor stoffet;
  4. laktoseintoleranse.

Individuelt utvalg av dosen av legemidlet og nøye overvåking av barnets tilstand er nødvendig hvis han har:

  • hepatisk (pre) koma;
  • diabetes;
  • kolostomi;
  • ileostomi;
  • rektal blødning av ukjent opprinnelse.

Det er viktig! Disse sykdommene, som fungerer som kontraindikasjoner for Duphalac, kan ikke diagnostiseres uten en hensiktsmessig undersøkelse. Derfor, før du bruker legemidlet, bør du konsultere en spesialist.

Når du først tar Duphalac fra forstoppelse i tarmen, øker det vanligvis gassdannelsen, noe som kan føre til oppblåsthet, kolikk, smerte i magen. Vanligvis forsvinner disse problemene etter et par dager alene (se hvordan å håndtere kolikk i myk mage >>>). I noen tilfeller, for å lindre slike bivirkninger, bør doseringen av legemidlet reduseres.

I tillegg kan det være andre bivirkninger:

  1. kvalme;
  2. oppkast;
  3. Diaré (når du tar for store doser), også relevant informasjon i artikkelen Flytbare avføring hos spedbarn >>>
  4. Elektrolysebalanse (hovedsakelig på grunn av diaré);
  5. Krenkelser i sammensetningen av blodelektrolytter (med langvarig bruk).

Når barn gir et avføringsmiddel, må foreldrene vurdere følgende punkter:

  • Forstyrrelser i den naturlige tømningsrefleksen kan forekomme;
  • liten dehydrering kan forekomme.

Derfor, når du tar Duphalac, anbefales det å gi barnet ekstra vann, oftere for å la ham suge på brystet. For informasjon om hvordan du ammer en nyfødt, les artikkelen Feeding on Demand >>>

Hvordan søke?

  1. I anbefalingene om hvordan du skal gi Duphalac til en nyfødt, er det indikert at det kan tas ufortynnet. Hvis barnet ikke liker smaken, kan du litt fortynne dette stoffet med vann eller legge det til mat. Det er bedre for babyer å drikke sirup fra en skje eller med en sprøyte;
  2. Instruksjonene indikerer at for behandling av forstoppelse skal Duphalac gis til nyfødte en gang daglig. Den daglige prisen er 5 ml. Noen ganger kan denne doseringen deles i to doser;
  3. Det bør tas i betraktning at når det er forstoppet, oppstår ikke avføringseffekten ved å ta Duphalac umiddelbart, men etter minst to timer. Ofte, til resultatet er oppnådd, passerer de hele dagen.

Vær oppmerksom! Hvis det ikke forekommer 2-3 uker etter 2-3 dager etter avføring, må du vise barnet til legen.

  • Det er bedre å gi stoffet til babyen samtidig. Den mest praktiske perioden er rett etter en natts søvn eller morgenmating. I dette tilfellet vil tarmbevegelser forekomme i løpet av dagen, og barnet vil sove om natten;
  • For å unngå utseendet av økt gassdannelse i tarmene, anbefales det å øke doseringen av legemidlet gradvis. Det skal begynne med 1 ml og innen 3 til 4 dager bringe den til den angitte hastigheten;
  • For behandling av dysbakterier bør den daglige doseringen være mindre enn 1,5 til 3 ml. Behandlingsforløpet er 15-20 dager, men om nødvendig kan Dufalac tas mer enn en måned.

Hvis det er andre indikasjoner på bruk av Duphalac, velges doseringen individuelt etter samråd med lege.

Det er viktig! Det anbefales ikke å overskride det angitte doseringsregime. Dette kan forårsake magesmerter eller diaré hos nyfødte.

Duphalac og dets analoger: hva er bedre?

Duphalac har en mer bærekraftig terapeutisk effekt sammenlignet med andre avføringsmiddelvirkninger. Du bør være klar over at Duphalac ikke er det eneste laktulosebaserte legemidlet. Det er også mulig å finne narkotika lik i eiendommer til ham på salg:

  1. Goodluck;
  2. Laktulose, Poly Laktulose, Stad Laktulose;
  3. Legendal;
  4. Livolyuk - PB;
  5. Lizalak;
  6. Normase;
  7. Portalak;
  8. Romfalak.

Disse stoffene har omtrent samme terapeutiske effekt. Forskjeller kan ligge i nærvær av andre hjelpestoffer, form for frigivelse og produsent.

Også prisen på narkotika - analoger er forskjellig fra hvor mye Duphalac koster. Den gjennomsnittlige kostnaden er 300 rubler. (volum 200 ml), mens andre produkter koster fra 67 til 215 rubler.

Anmeldelser moms

Effektiviteten av stoffet Duphalac er bekreftet av mange positive vurderinger på søknaden.

Dessverre er datteren min på kunstig fôring fra to måneder. Dette påvirker tarmfunksjonen, og problemet med forstoppelse har oppstått med oss ​​ganske ofte. Først ønsket jeg ikke å bruke medisiner og prøvde å hjelpe barnet med enemas og spesiell gymnastikk - effekten var rent situasjonell, og etter et par dager gjentok alt igjen. Vår barnelege overtalte å gi Duphalac. Etter 2 uker ble problemet med forstoppelse løst! Hun forandret ikke noe i datterens diett.

Jeg kjenner Dyufalak lenge - jeg brukte ham da min eldre sønn ble diagnostisert med dysbakteriose i en alder av 6 måneder. Dette stoffet hjalp veldig bra, og etter en gang i administrasjonen viste tester at alt var fint. Nå er datteren min et år og tre måneder gammel. Duphalac har allerede kommet til nytte for henne - det var forstoppelse med introduksjonen av fast mat. Veldig effektivt middel!

Når jeg møtte problemer med forstoppelse i barnet mitt, rådet min søster å gi ham Dufalac. Etter å ha lest instruksjonene, var jeg veldig glad for at han hadde en naturlig sammensetning og at dette stoffet var ufarlig for barndom. Allerede ga den lille sønnen to ganger - det var ingen bivirkninger, og resultatet kom veldig raskt.

Slike meninger bekrefter Dufalacs høy ytelse. Det skal imidlertid bemerkes at dette stoffet, som andre avføringsmidler, ikke eliminerer årsaken til forstoppelse. Det tjener som et effektivt middel for situasjonell lindring av barnets tilstand med problemer med avføring og bidrar til dannelsen av intestinal mikroflora. Duphalac bør betraktes som et hjelpeværktøy som vil hjelpe tarmene til å fungere uavhengig.

Hvordan gi Dufalac spedbarn

Fordøyelsesproblemer er typiske for nyfødte. Spesielt i perioden med tilpasning av organismen til nye forhold. Ufullkommenhet i fordøyelsessystemet hos barnet kan føre til forstoppelse. Å takle problemene vil hjelpe Dufalak til nyfødte. Fram til 1929 var etableringen av stoffet umulig. Hvorfor?

Sammensetning og utnevnelse av Duphalac

Duphalac har en avførings effekt, eliminerer delikat forstoppelse. Verktøyet er tillatt for bruk fra de første dagene av livet. Legemidlet selv har eksistert siden 1960. Utgivelsen utføres av den nederlandske datteren til det amerikanske farmasøytiske selskapet Abbot. Hastigheten til utviklingen av stoffet var åpningen av Friedrich Petuel. En barnelege fra Australia fant at dysbakterier av nyfødte er ofte forbundet med mangel på laktose i morsmelk. Så tilbakekalte det vitenskapelige samfunnet laktulose syntetisert i 1929. Det ble mottatt av amerikanske forskere som sukker erstatning.

Så, Duphalacs aktive ingrediens er laktulose. Dette er et sakkarid lik laktose. Sammensetningen av stoffene er den samme. Kun byggingen av atomer i molekyler er forskjellig.

For barn er Duphalac tilgjengelig i form av sirup. I tillegg til laktulose inneholder den destillert vann. Sirup er en klar væske med en gulaktig eller brunaktig nyanse, søt i smak.

Produktet er pakket i plastflasker på 200, 500 og 1000 milliliter. For å gjøre det lettere å bruke et avføringsmiddel, er det montert en målebøtte.

Duphalac fremmer naturlig utskillelse av fecale masser, restaurering av normal intestinal mikroflora.

Den aktive ingrediensen laktulose absorberes ikke i tarmen. Når det tas inn, er det oppdelt i organiske syrer, som gjennomføres gjennom tarmene, tiltrekker vann.

  1. Det er en økning i volumet av fekale masser.
  2. Mykgjøring avføring.
  3. Økt trykk på tarmveggen.
  4. Intestinal motilitet øker.
  5. Tømming finner sted.

Laktulose skaper et optimalt miljø for å øke mengden gunstige lakto- og bifidobakterier.

Duphalac, selv med langvarig bruk, er ikke vanedannende og har i tillegg til avføringseffekten følgende egenskaper:

  • fremmer bedre absorpsjon av kalsium og fosfater;
  • forbedrer prosessene av ammoniumsalter;
  • fremmer eliminering av giftige stoffer;
  • hindrer dehydrering.

Den eneste ulempen ved Duphalac er den lange utbruddet av den terapeutiske effekten. Legemidlet begynner å virke på den første dagen etter administrering. På den annen side er Duphalac-effekten lengre enn høyhastighetsmedisinene.

Søknad om nyfødte

Legemidlet er trygt for barn fra fødselen. Før du bruker Duphalac, må du lese instruksjonene. For spedbarn bør ikke bruke stoffet alene. Jeg trenger en pediatrics resept. Legen vil fortelle deg hvordan du skal gi Dufalac baby. På individuell basis kan ordningen avvike fra det som er angitt i instruksjonene. Den nødvendige dosen må også etablere en lege.

Duphalac for spedbarn brukt ufortynnet. Hvis barnet ikke liker smaken av medisinen, kan sirupen fortynnes med en liten mengde væske. Det kan være morsmelk, en blanding eller kokt vann.

Sirap skal gis med en skje eller bruke en sprøyte uten nål. Det anbefales derfor å feste babyen til brystet eller gi den tilpassede melkeformelen.

Ved bruk av stoffet anbefales det å følge følgende regler:

  1. Ved behandling av forstoppelse i nyfødt instruksjon foreskrevet bruk av legemidlet en gang om dagen. Den daglige prisen for barn under ett år er 5 milliliter. Dosen kan deles inn i 2 doser.
  2. Gi sirupen til barnet hver dag på samme tid. Perfekt morgenmottak etter å ha våknet opp eller etter fôring. Deretter oppstår en avføring i løpet av dagen. Om natten er det ingen trang, barnet sover fredelig.
  3. For å forhindre økt gassdannelse, bør mengden Duphalac for nyfødte økes gradvis. Det anbefales å starte med 1 milliliter og bringe det tilbake til normalt innen 3-4 dager.
  4. Ved behandling av dysbakterier er daglig dose fra 1,5 til 3 milliliter per dag. Behandlingsforløpet varierer fra 2 til 3 uker. Noen ganger foreskrevet månedlig kurs.

Duphalac for behandling av dysbiose er foreskrevet bare av kurset. Etter en enkelt søknad er det ikke mulig å oppnå ønsket resultat.

Engangsbruk av stoffet er tillatt for forstoppelse, som noen ganger plager barnet. Nødvendig koordinering med barnelege.

Hvilke symptomer trenger barnet for et legemiddel?

Duphalac er foreskrevet for nyfødte i fravær av avføring i mer enn 4 dager. Tidligere er et avføringsmiddel gitt hvis barnet er engstelig, gråt og mislykkes ammende.

Før 4 dager har gått, kan barnet tømme seg selv. På den femte dagen har kroppen ikke nok styrke til å presse de akkumulerte faste fekale massene. Intoxisering begynner. Enema er ikke den beste utveien fordi det fører til forstyrrelse av den naturlige intestinale mikroflora. På grunn av en reduksjon i antall gode bakterier, blir intestinal motilitet svekket. Derfor er enema vanedannende, som ikke kan sies om Dufalac. Han støtter tvert imot mikroflora.

Ved utnevnelse av Duphalac må babyer også revurdere morens meny, og hvis den blir matet med en blanding, skal den erstattes med en mer hensiktsmessig. Problemer med barnestol er ofte relatert til kostholdet.

I tillegg til forstoppelse er legemidlet foreskrevet:

  • i strid med den naturlige intestinale mikrofloraen;
  • med matinfeksjoner;
  • hvis kolitt er diagnostisert, enteritt;
  • i leveren, for eksempel hepatitt.

Til tross for de positive egenskapene er det kontraindikasjoner for å ta stoffet:

  1. Tarmobstruksjon på grunn av eksisterende anomalier i fordøyelseskanalen.
  2. Galaktosemi (medfødt metabolsk lidelse).
  3. Individuell intoleranse av komponenter Dufalaka.
  4. Laktoseintoleranse.

Når du tar Duphalac i et barn, øker du sannsynligvis gassdannelsen. Det fører til smertefulle opplevelser, oppblåsthet. Derfor anbefaler barneleger felles bruk av kolikkreparater for nyfødte. Hvis symptomene vedvarer, må du konsultere en spesialist for å justere doseringen av legemidlet.

Etter å ha tatt Duphalac, kan diaré også forekomme, og som følge derav kan elektrolyttbalanse oppstå. Med andre ord er det sannsynligheten for dehydrering. Med liten kroppsvekt er selv et lite tap av vann avgjørende for spedbarn. Hvis kvalme, oppkast, kramper og diaré observeres, er det nødvendig med et akutt anrop til legen.

Bivirkninger oppstår hovedsakelig på grunn av feil utvalgte doser, så det anbefales kun å bruke medisinen etter samråd med en spesialist.

Hvor fort og hvor mye koster Duphalac?

De fleste foreldre, når de foreskriver Duphalac for nyfødte, spør hvor mye stoffet virker.

Det er 3 scenarier:

  • i 85% av barna skjer tarmbevegelsen i løpet av de første dagene etter å ha tatt medisinen;
  • i sjeldne tilfeller oppstår lettelse på den andre dagen;
  • Hvis utgangen av fekale masser ikke observeres etter 2 dager, bør du kontakte din barnelege.

I bytte søknad Duphalac normalisering av tarmen.

Resultatet varer lenger sammenlignet med andre avføringsmiddel og mikroflora-reduksjonspreparater.

Omtaler om bruk av Duphalac til babyer

Anmeldelser av stoffet er kontroversielle. Noen hevder at Duphalac bidro til å effektivt takle forstoppelse. Andre hevder at de ikke ville gi medisin til barnet, hvis de visste om reaksjonene som bivirkningen ville forårsake. Det er imidlertid en tredjepart - leger.

De hevder at negative erfaringer er relatert til følgende:

  • mangel på forståelse av mekanismene for narkotikahandling;
  • ikke-overholdelse av doser;
  • Ignorerer reglene og varigheten av behandlingen.

En tilfeldig prøve av tilbakemeldinger fra pasienten lar deg se på stoffet og dets omfattende bruk:

Maria, Stavropol

"Med et korpulent barn som står overfor selvgenerering. Jeg tror dette skyldes mangel på amming. Når du skal mate med en blanding, må du i tillegg drikke vann for å fylle balansen. Med dette hadde vi ingenting. Legen anbefalte Duphalac, sa han var egnet selv for et måned gammelt barn. Fortynnet sirup med vann. Sønn drakk smacking. Etter 4 timer var det en stol. Bestått et 10-dagers kurs. I tillegg tok Linex. Forstoppelse begynte å plage sjeldnere, men opp til et halvt år måtte jeg ta Dufalac et par ganger. Nå har vi et år, en vanlig stol. Takk, som de sier, til våre leger og Dufalaca. "

"Vi er nesten 3 måneder gamle og 2 av dem er allerede på kunstig fôring. Forstoppelse begynte, veldig sliten av en rekke lys og rør, anbefalte legen Dufalac. Legemidlet ble gitt til lunsj før et måltid, og neste morgen døde datteren min, og deretter til lunsj 2 flere ganger. Så det fungerer. Sant var det mye gass. Legen sier noe annet. "

Noen ganger er det vurderinger av foreldre hvis barn ble foreskrevet Dufalac som kur for alvorlige sykdommer, for eksempel hepatitt og hepatisk encefalopati. Effekten av laktulose i kampen mot dem ble bevist i 1965 av den amerikanske Franz Joseph.